top of page

EY

Voor EY België maken we podcasts die de interne communicatie verrijkt en versterkt. In de podcast delen medewerkers hun ervaring zodat iedere collega daar kan van leren en geïnspireerd geraakt.

Deze podcast worden zowel in het Nederland als in het Frans gerealiseerd.

De podcasts zijn onderdeel van de interne communicatie strategie van EY België en zijn daardoor niet publiek toegankelijk via Apple of Spotify of een andere publieke speler. Om de luisteraars toch de gewenste 'luisterervaring' te geven wordt de app van The Podcast Planet gebruikt. De app kan als een private player (indien gewenst met eigen look-en feel) gebruikt worden. De podcasts worden op die manier afgeschermd en alleen beschikbaar gesteld voor de medewerkers van EY.
 

EY | Building a better working world 

EY bestaat om een beter werkende wereld te bouwen, om te helpen langetermijnwaarde te creëren voor cliënten, mensen en de samenleving en om vertrouwen in de kapitaalmarkten op te bouwen. 

Dankzij data en technologie bieden diverse EY-teams in meer dan 150 landen advies door middel van vertrouwen en helpen ze cliënten te groeien, transformeren en opereren. 

EY-teams werken op het gebied van assurance, consulting, wetgeving, strategie, tax en transacties en stellen betere vragen om nieuwe antwoorden te vinden voor de complexe problemen waarmee onze wereld vandaag wordt geconfronteerd. 

 

EY_1_4x-8.png

Wil je ook met ons samenwerken?

bottom of page