top of page

FINANCIAL MEDIA

Financial Media is een kennispartner van CFO's en finance professionals. Naast magazines, seminars, events, ervaringuitwisseling in peer groups, ... bedient Financial Media haar doelgroep ook met diverse podcasts. Voor de realisatie ervan werkt de redactie van FInancial Media samen met The Podcast Planet. Gerealiseerde podcasts zijn CFO's van de BEL20, Women in Finance, diverse eventverslagen zoals Controllerstop, CFO Top, Best Young Finance Team,... Zie www.fm.be voor een totaaloverzicht. Hieronder als voorbeeld de CFO's van de BEL20.

Ontdek hier de kracht van een eventverslag via podcast. Voor Financial Media maakten we er al verschillende. Hieronder verslag van een meerdaags event Best Young Finance Team.

Aflevering 1

Aflevering 2

Door gerichte content te maken en de overdracht van specifieke kennis en knowhow te faciliteren zorgt Financia Media ervoor dat medewerkers van de finance afdeling hun uitdagingen en opdrachten met meer inzichten en inspiratie kunnen aanpakken. We gaan vervolgens nog een stap verder en helpen finance medewerkers en teams om de nieuw verworven kennis om te zetten in praktisch bruikbare en toepasbare inzichten zodat zij de finance functie in hun organisatie meer impact kunnen geven en naar een hoger niveau kunnen tillen.

Financial media_4x-8.png

Wil je ook met ons samenwerken?

bottom of page