top of page

Op zoek naar een creatieve manier om jouw verhaal over te brengen?

Aan de hand van jouw idee onderzoeken wij de mogelijkheden binnen het audioveld. We bundelen creativiteit, zakelijkheid en inhoudelijke kennis tot een succesvolle podcast. Dit maakt The Podcast Planet een ideale partner om samen rond de tafel te zitten als het over podcasts gaat.

Waarom samenwerken met The Podcast Planet?

Van A tot Z

Omdat we het ganse proces van het maken van een podcast volledig in eigen beheer hebben: van begin (redactie) tot eind (meten van luisterbereik). Op geen enkel moment doen we beroep op externe partijen, waardoor we volledig controle hebben op de kwaliteit van het proces en de output.

Multimedia

Omdat we de zakelijke doelstellingen van de creatie van een podcast niet uit de weg gaan, integendeel. Analyse van luisterbereik is evident, maar we hebben sterke kennis en ervaring in contentmarketing. Daardoor kunnen we zorgen voor de integratie van diverse media om van het podcastproject een succes te maken.

Enthousiast team

Omdat ons team bestaat uit enthousiaste jonge mensen die een gespecialiseerde audio opleiding aan het RITCS gevolgd hebben en we een redactieteam hebben met een diverse achtergrond. Het jonge team staat onder leiding en supervisie van een ervaren bedrijfsleiding, waaronder media en podcastexpert Luc Haekens.

Moeilijke topics

Omdat we ook moeilijke topics in een boeiend podcast kunnen brengen.
The Podcast Planet heeft al snel ervaring opgebouwd om podcasts te maken rond moeilijkere onderwerpen waarbij het evenwicht tussen inhoud, verhalende aanpak en toegankelijkheid een stuk delicater is.

Bedrijfszekerheid

Omdat we als team een bedrijfszekere partner zijn voor onze opdrachtgevers. De opdrachtgever hangt niet af van één freelance medewerker, maar ook in geval van bijvoorbeeld ziekte van een medewerker of krappe deadlines zijn we in staat om binnen de afgesproken deadlines de podcasts af te leveren.

Eigen player

Omdat we een eigen podcast player hebben die in sommige omstandigheden zeer zinvol kan worden ingezet en desgewenst ook volledig in de huisstijl van de opdrachtgever kan worden aangepast. De sterkte van de app zit ook in het onderliggende usermanagement. De app laat registratie van gebruikers toe, waardoor ook een databank van geïnteresseerden kan aangelegd worden.

Kunnen wij jou of je bedrijf helpen? 

Wens jij jouw verhaal of boodschap op een creatieve manier naar buiten te brengen? The Podcast Planet helpt je graag!

 Aarzel niet om ons te contacteren!

Bedankt voor de inzending!

Benieuwd naar wat we doen? 

Even een break? Ontdek onze producties en laat je alvast inspireren! 

bottom of page